gondolatok tőlem

Vaze! Vaze, hiányzik ez nékem?

Vaze! Vaze, hiányzik ez nékem?

útkeresés

2016. április 20. - Vaze! Vaze, hiányzik ez nékem?!

Húznám a belem Nyíregyházára Újfehértó felé, de megfog a forgalomirányító lámpa. Útjavítás. Én meg idegeskedem a "négy kerék fölött kormányba kapaszkodva": szorít az idő.  Hosszú várakozás után haladok tovább: nézem a gödröt; hisz nincs az út alatt alap!

A  fidesz embere szerint ráfér a felújítási munka (20 éve vártunk rá).  Szerintem meg több mint 35 éve. Ami érdekes, a kereszteződésből (lánykori nevén csomópont) Érpatak felé már nem történik semmi. Így kell elnyomni egy falut; szó nélkül tudatosan. Hivatkozás nélkül. Eredmény? Elnéptelenedés folytatása, haldoklás felgyorsulása, tömeges butulás felerősödése.

 A település három város közelében van. Mindegyiknek lehetne kertvárosa is. Nem csak szemétdombja. Pedig van polgármestere, köztestülete is. A szavazóképes tömeg választotta.  Amilyen a szavazóképes tömeg, olyanok a választottak is.  Gólya nem költ gelicét. 

A bejegyzés trackback címe:

https://agymenesaszajmenesben.blog.hu/api/trackback/id/tr318647734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása